top of page
Buscar
  • Foto del escritorSant Gervasi Bàsquet

Primer partit masculí Copa Colegial'20

Després de les xerrades dels seus entrenadors els dos equips van sortir amb ganes i mossegant en defensa per intentar tants uns com altres marcar la diferència i poder marxar-se en el marcador per entrar a l’últim quart amb avantatge sobre els rivals, però tant Jaume Novell (6) de l’escola Frederic Mistral com Guillem Vazquez (7) de l’Escola Sant Gervasi de Mollet van sortir endollats agafant responsabilitats ofensives anotant 8 punts ambdós en el mateix quart, i sobretot, deixant jugades de fantasia aprofitant el pas 0 i l’euro-step en penetracions a cistella efectives i elegants.

Partit disputat fins a l’últim segon on L’Escola Frederic Mistral va tenir un triple per forçar la pròrroga

a falta de 0.09 dècimes per finalitzar el partit.

El partit que es va disputar ahir entre aquests equips que comptaven amb jugadors d’un gran nivell van fer gaudir al públic i a tots els espectadors presents ja que va ser molt complet gràcies tirs exteriors e interiors, joc de pivots, pick and roll’s , fade away’s.... Inclòs vam gaudir d’una esmaixada de Gerard Castells (4) jugador del Frederic Mistral on la pilota va acabar sortint fora de l’anella i no va ser vàlida però tot i així va aconseguir posar el públic dempeus.

El primer quart Sant Gervasi de Mollet va començar molt ficat dins el partit amb un marcador de 13-18 a favor on Eduard Nogués (34) va anotar 12 punts amb dos llançaments des de la línia de 3 punts per començar endollat per al seu equip.  Un segon quart més igualat entre els equips va comportar un marcador de 24-28 a favor de l’equip Sant Gervasi de Mollet que tot i anar per sobre al marcador no podien cometre errades ja que l’Escola Frederic Mistral aprofitava totes les oportunitats per córrer el contraatac i anotar 2 punts fàcils.

Després de les xerrades dels seus entrenadors els dos equips van sortir amb ganes i mossegant en defensa per intentar tants uns com altres marcar la diferència i poder marxar-se en el marcador per entrar a l’últim quart amb avantatge sobre els rivals, però tant Jaume Novell (6) de l’escola Frederic Mistral com Guillem Vazquez (7) de l’Escola Sant Gervasi de Mollet van sortir endollats agafant responsabilitats ofensives anotant 8 punts ambdós en el mateix quart, i sobretot, deixant jugades de fantasía aprofitant el pas 0 i l’euro-step en penetracions a cistella efectives i elegants.

Jaume Novell (6) va aconseguir un Doble-Doble amb 19 punts , 12 rebots i 2 assistències però no va ser suficient per evitar la derrota final del seu equip que va tenir la última pilota per endur-se el partit a la pròrroga. Durant aquest darrer període vam veure jugades espectaculars com una penetració a aro passat de Oriol Niubo (11) de Frederic Mistral o un triple al límit de la possessió de Jan Fuentes (9) de Sant Gervasi de Mollet.

Els jugadors més destacats de cada equip van ser Gerard Castells (4) per part del Frederic Mistral i Eduard Nogues (34) de Sant Gervasi de Mollet, ambdós equips van fer gaudir als espectadors i van donar-li emoció fins l’última dècima, enhorabona als dos equips.